KUNDVAGN
0 produkt
kr 0.00
 
 

Om Euronics Sverige

Vi är en rikstäckande frivillig fackhandelskedja med 152 butiker. I våra butiker finns allt ifrån den enklaste köksradion till platt-TV:n.

I Europa finns Euronics i totalt 28 länder med sammanlagt över 11.028 butiker.

Vi samverkar inom inköp och köper gemensamt från de ledande leverantörerna i branschen. Det innebär för dig som kund att du alltid hittar de senaste produktnyheterna i våra butiker till mycket konkurrenskraftiga priser.

Att vara fackhandlare! Fackhandlare är ett uttryck man hör i många sammanhang där innebörden får en allt större betydelse.

Det är en ständig ström med nya elektroniska produkter på marknaden. Vad sägs om Blu-ray, MP3, GPS, Full HD, digitala marksändningar osv, osv. För den oinvigde är det ofta svårt att välja rätt produkt. Därför är det inte utan stolthet som vi vill berätta att inom Euronics besitter vi all den kunskap och erfarenhet som krävs för att hjälpa dig när du skall köpa en ny elektronikprodukt.

Service är vårt honnörsord vi tillämpar 2 års reparations-garanti på den inköpta apparaten (gäller ej telefon-produkter, iPod, datorer). Mot en mindre kostnad kan du försäkra produkten upp till 5 år, tryggt att ha om olyckan är framme.

Plånboken skall ju också trivas, därför är det inte minst viktigt att priserna är de rätta samt att vi kan erbjuda dig som konsument väldigt förmånliga finansieringsalternativ.

Euronics är Europas största fackhandlarkedja med över 11.028 butiker. Stora gemensamma inköp pressar ner priserna, vilket kommer dig som kund tillgodo.

Upptäck själv våra starka erbjudanden inom den nya tekniken.

Välkommen till din butik!

Euronics Hovudkontor

Euronics AB
Birger Jarlsgatan 58, 6tr
114 29 Stockholm
e-mail: info@euronics.se

Vid produktfrågor: kontakta den butik som ligger närmast dig. Våra handlare är mycket kompetenta och trevliga.

Om Euronics Europa

Sedan 1992 har Euronics International varit Europas största distributör av hemelektronik. Företaget har 9 procent marknadsandel vilket motsvarar 33 procent av den totala volymen för alla europeiska frivilliga kedjor.
Euronics når idag 600 miljoner på den Europeiska marknaden.

Gruppen har mer än 11.028 butiker som opererar under lokalt kända namn.

Euronics i Europa: www.euronics.com